інститут аграрних ресурсів та регіонального розвитку

Національна академія аграрних наук

Встановлено оптимальне поєднання пряно-ароматичних добавок з місцевої сировини для сичужного сиру з овечого молока.

Композиція з сухих пряно-ароматичних добавок (базилік, перець духмяний та перець чілі, тмин) у співвідношенні 2:1:2:0,3 г на 1 кг сиру позитивно вплинула на смакові та якісні показники продукту.

Megállapították a helyi alapanyagokból származó fűszeres-aromás adalékanyagok optimális kombinációját juhtejből származó oltósajthoz.

Száraz fűszeres-aromás adalékanyagok (bazsalikom, szegfűbors és chili paprika, kömény) összetétele 2:1:2: 0,3 g/1 kg sajt arányban pozitív hatással volt a termék ízére és minőségére.