інститут аграрних ресурсів та регіонального розвитку

Національна академія аграрних наук

(патент на корисну модель № 96373)

Склад: кропива дводомна; гісоп, алтея, меліса лікарські, малина звичайна, лофант ганусовий, котяча м’ята закавказька, оман високий, ехінацея пурпурова, м’ята перцева, ожина сиза.

Рекомендації щодо застосування: фіточай являє собою цінне джерело біологічно активних речовин, які позитивно впливають на підвищення імунітету, покращує обмін речовин при весняній втомі, рекомендується при фізичній та розумовій втомі.

Міститься в 100 g (г) продукту: білків – 0,8 г, жирів – 0,2 г, вуглеводів – 14,1 г. Енергетична цінність продукту 259,5 кДж (61,4 кКал).

Залишити відповідь