інститут аграрних ресурсів та регіонального розвитку

Національна академія аграрних наук

(патент на корисну модель № 94292)

Склад: нагідки лікарські, м’ята котяча, м’ята перцева, шавлія лікарська, материнка звичайна, подорожник ланцетолистий, чабер гірський, гринделія могутня, гісоп лікарський, полин естрагон.

Рекомендації щодо застосування: при запальних і диспепсичних явищах, стимулює жовчну та печінкову функції, регулює ферментаційні процеси при порушенні травлення. Має пом’якшувальну, заспокійливу та протизапальну дію. Міститься в 100 g (г) продукту: білків – 0,5 г, жирів – 0,1 г, вуглеводів – 12,8 г. Енергетична цінність продукту складає 228,7 кДж (54,1 кКал).

Залишити відповідь